SIRIUS SPORT RESORT – FUN IS SIRIUS

SIRIUS SPORT RESORT – FUN IS SIRIUS

AINUTLAATUINEN ELÄMYSKESKUS

Pyhtäällä, vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitsee ainutlaatuinen elämyskeskus – Sirius Sport Resort.
Mistään muualla Suomessa et pääse surffaamaan sisätiloissa tai kokemaan tuulitunnelilentämistä!

Kauden mukaisesti käytössä on myös ulkona kolme kappaletta huikeita köysikiipeilyrajoja, minigolffia ja SUP-lautailua. Kyseessä on siis erittäin monipuolinen aktiviteettitehdas, josta löytyy tekemistä ihan jokaiselle, ikään, kokoon tai mihin tahansa muuhun mittariin katsomatta.

Siriuksessa on noin kolmisenkymmentä työntekijää. He ovat kaikki liikunnanohjaamisen ammattilaisia. Jokainen heistä pystyy ohjaamaan ainakin kahta lajia. Sirius on täysin savuton työpaikka.


SISÄSURFFI – HAUSKA TAPA HAASTAA ITSEÄÄN


kuva1

Sisäsurffissa surffaillaan joko bodyboard –laudalla mahallaan tai polvillaan, tai vaihtoehtoisesti  flowboard-laudalla seisten. Ammattilaisohjaajat tarjoavat alkuopastuksen ja tekevät kaikkensa, jotta sinä saisit parhaan mahdollisen elämyksen huippuhauskan sisäsurffin parissa!

 

b20i8333

 

Et tarvitse aiempaa kokemusta lautailulajeista tai surffaamisesta, jotta voisit kokeilla surffaamista Flowrider –altaassa. Surffatessasi et edes huomaa treenaavasi, vaan naurat, keskityt ja naurat lisää, samalla kun nautit hauskasta kokemuksesta. Surffaus kuitenkin kehittää kehonhallintaa ja käy hyvästä kokovartalotreenistä – ihan huomaamatta.

Tarvitset mukaasi vain uima-asun ja pyyhkeen, sekä seikkailuhenkeä. Sirius tarjoaa surffaajalle käyttöön märkäpuvun, laudat, sekä mahtavat ohjaajat. Joskus voi kuitenkin kiireessä unohtua kaikki tarvittavat tavarat kotiin tai treenikassi unohtua töihin, mutta ei hätää! Siriuksesta löytyy myös uikkareita, pyyhkeitä ja vaikkapa sandaaleita!

TUULITUNNELI TARJOAA MAHDOLLISUUDEN LENTÄMISEEN

Niinikään ainoana Suomessa, löytyy Siriuksesta myös tuulitunnelilentämistä. Se on kokemus, jota ei missään nimessä kannata sivuuttaa! Oletko aina haaveillut laskuvarjohypystä, mutta korkeat paikat pelottavat ja ajatus muutenkin vähän hirvittää? Käy ihmeessä kokeilemassa tuulitunnelilentoa ja saat kiinni upeasta lentämisen tunteesta!

kuva6
Marraskuun numerossa kannessakin ihastuttanut Martina pääsi kokeilemaan tunnelilentoa!

Lentäminen on täysin turvallista ja sitä voi tehdä liki kuka vain. Raskaanaolevia ei lennätetä ymmärrettävistä syistä, mutta kuka tahansa muu oikeastaan voi tulla kokeilemaan ja ihastumaan tuulitunnelilentoon! Mikäli olet epävarma onko sinun mahdollista lentää, ethän epäröi ottaa yhteyttä Siriukseen. Asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta vastaa ihan jokaiseen mieltäsi askarruttavaan kysymykseen.

Tunnelilentämisestä yksi varoituksen sana; saatat jäädä siihen pahasti koukkuun! Tunnelissa ollessa voit unohtaa kaikki arkiset murheet ja keskittyä vain siihen, mitä teet. Tämä tarjoaa monelle ainutlaatuisen rentoutumis- ja harrastehetken hektisen arjen keskelle.

martinateaser2

 

HYVÄNMIELEN SIRIUS

Siriuksen yhtenä perusajatuksena on tarjota mahdollisuus elämyksestä kaikille. Siriukseen ovat tervetulleita kaikki, tulitpa sitten työporukalla, synttäreitä viettämään tai muutoin vaan nauttimaan elämyksistä! Siriuksen aktiviteeteissä viihtyvät myös perheen pienimmätkin, noin neljä-viisivuotiaasta ylöspäin.

Siriuksessa voit unohtaa kaikki arkiset murheet ja nauttia vain elämästä sen parhaassa muodossa – uusia asioita kokien ja leveästi hymyillen.

 

Lisätietoja esimerkiksi hinnoista, sekä ajo-ohjeista löydät täältä: Sirius Sport Resort.

 

Teksti Jemmi Laaninen

Kuvat Petri Mast

print

Previous post
Liikkuvuutta ylävartaloon ja ryhti hyväksi!
Next post
Marjo Remes - Pidä huoli kehosta ja mielestä

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*

Back
SHARE

SIRIUS SPORT RESORT – FUN IS SIRIUS