Raakabrowniet

Raakabrowniet

Raakabrowniet

Raakabrowniet on helppo herkku ilman lisättyä sokeria. Se on myös pähkinätön, gluteeniton, maidoton sekä vegaani, joten tämä herkkupala käy oikeastaan myös jokaiselle erikoisruokavalioiselle!

Raaka-aineet

  • ½ dl tattarirouhetta
  • ½ dl pellavansiemenrouhetta
  • ½ tl aitoa vaniljaa
  • 2 rkl raakakaakaojauhetta
  • 180g pehmeää taatelia
  • 5-7 rkl vettä
  • ripaus vuorisuolaa

Valmistus:

  1. Vuoraa pieni astia (14*18cm) leivinpaperilla
  2. Sekoita tehosekoittimella tattarirouhe ja pellavansiemenrouhe hienommaksi, kunnes se muistuttaa karkeaa jauhoa.
  3. Lisää vanilja, kaakaojauhe, ripaus suolaa ja taatelit tehosekoittimeen. Sekoita tasaiseksi.
  4. Lisää vähitellen vettä, kunnes seos muovautuu kädessä mukavasti.
  5. Kaavi jämäkkä massa leivinpaperilla vuorattuun astiaan ja painele tasaiseksi kostutetuin käsin.
  6. Anna jähmettyä pakastimessa vähintään kaksi tuntia.
  7. Leikkaa paloiksi.

Säilyy jääkaapissa suljetussa rasiassa noin viikon ja pakastimessa kuukauden.

Reseptin laati Kati Koskinen, intohimoisesti lähi- ja raakaruokaan suhtautuva konditorian pyörittäjä. Hän kokeilee ennakkoluulottomasti uusia reseptejä ja pitää erityisen tärkeänä erityisruokavalioiden huomioimisen työssään.

Konditoria Pink Lemon on yhden naisen konditoriayritys, joka toimii Lohjalta käsin. Syyskuussa Konditoria Pink Lemon avaa konditoriamyymälän, josta löytää perinteisten konditoriatuotteiden lisäksi myös vaihtuvan valikoiman raakaherkkuja!

print

Previous post
Pakko on huono motivaattori
Next post
Eveliina Tistelgren - Ammattiurheilu vaatii sisäistä paloa ja uhrauksia

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*

Back
SHARE

Raakabrowniet