Muodonmuutosprojekti – tunnelmia alkutaipaleelta

Muodonmuutosprojekti – tunnelmia alkutaipaleelta

Muodonmuutosprojekti – kun motivaationa on ajatus sinun paremmasta versiostasi

15.11. ilmestyvässä lehdessä alkaa kerrassaan huikea muodonmuutossarja, jota on valtava ilo seurata. Sarjan ensimmäisessä osassa käydään läpi syitä, jotka ovat vaikuttaneet nykyiseen tilanteeseen, suunnitelmaan kuinka tilannetta saadaan nyt muutettua, ja tavoitteisiin, joihin pyritään.

Haluamme tarjota kuitenkin makupalana nyt Lillin fiiliksiä muodonmuutosprojektin alkutaipaleelta, sillä emme malta pitää näin erityistä juttua salaisuutena!

 

Alkutaipaleen tunnelmat

Lilli kertoo fiiliksistä rauhallisesti, mutta innoissaan. Muutosta on jo havaittavissa, eikä missään nimessä vähiten siinä tavassa, jolla hän nyt itsensä kantaa.

“Ennen ensimmäistä tapaamista en saanut kunnolla nukuttua ja jännitin ihan mahdottomasti. Pahimmat perhoset vatsaan aiheutti ajatus kameroista ja treenin kuvaamisesta. Personal trainerin tapaamista taas en jännittänyt lainkaan, vaan odotin innolla. Vihdoinkin joku neuvoisi mitä tehdä ja katsoisi vähän perään, että kaikki menee oikein!”

Lilli kertoo, että itsekseen salille lähteminen on tuntunut vaikealta, sillä laitteiden käyttö oikein on aiheuttanut epävarmuutta. Myös sopivan ohjelman löytäminen miljoonien netissä olevien joukosta ilman aiempaa kokemusta olisi likimain mahdoton tehtävä.

“Nyt kuitenkin ammattilainen katsoisi mitä jo osaan ja mitä voin tehdä!” Lilli riemuitsee.

lillitiiseri1

Löydä itsellesi sopiva personal trainer ja kotisali

Personal trainerina Lillille toimii ProFitTrainersin Ville Erola, joka innostui välittömästi Lillin vilpittömästä halusta tehdä kovasti töitä. Myös nuoren naisen palava motivaatio teki vaikutuksen Villeen. Parivaljakko löysi yhteisen sävelen heti ensimetreistä lähtien.

“Ville osoittautui heti ensimmäisten minuuttien aikana ihan mahtavaksi ihmiseksi. Lämmin ja rento asenne sai rentoutumaan nopeasti. Tuntui heti siltä, että olimme samalla aaltopituudella. Pääsin myös tutustumaan kuntosaliin, joka vaikutti lupaavalta jo heti ensimmäisellä kerralla. “

Kotisaliksi Lillille valittiin Töölö Gym. Sen välitön ja lämmin fiilis ja isot, avarat tilat tekevät treenaamisen aloittamisesta niin helppoa, kuin hyvän salin pitääkin tehdä.

“Varsinainen ensimmäinen treenikerta oli kidutusta – ihanaa sellaista. Saman tien löysin itsestäni vahvuutta, mitä en uskonut olevan tippaakaan. Olin ollut varma, että en saa juuri mitään tehtyä, mutta niin vaan kyykkäsin ja tein lankkua ensimmäistä kertaa elämässäni.”

Lilli kertoo hymyillen, että nopeasti treenaaminen alkoi sujua rutiinilla ja tuntua mukavalta. Pientä kehitystäkin on jo havaittavissa!

lillitiiseri2

Asenne ratkaisee

Hän kertoo odottaneensa, että alku olisi ollut paljon vaikeampi. Ero edellisiin kertoihin on kuitenkin nimenomaan asenteessa.

“En tee tätä siksi, että oletan kaiken muuttuvan taianomaisesti paremmaksi kun painan vähemmän tai vaatekokoni on pienempi. Olen tehnyt rauhan siinä itseni kanssa. En rankaise, vaan rakastan.”

Lue koko juttu aloituksesta, sekä tarkemmin ruokavaliosta, treenimääristä ja tavoitteista seuraavasta 15.11. ilmestyvästä lehdestämme!

 

Teksti Jemmi Laaninen

Kuvat Petri Mast

print

Previous post
Bang&Olufsen Earset 3i - urheilukuulokkeet kovaankin menoon
Next post
Syö vartalotyyppisi mukaan - millainen ruokavalio sopii sinulle?

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*

Back
SHARE

Muodonmuutosprojekti – tunnelmia alkutaipaleelta