Janni Hussi – Luottotuote treeneihin ja palautumiseen

Janni Hussi – Luottotuote treeneihin ja palautumiseen

Janni Hussi & kompressiotuotteet

Kun treenimäärät ja arjen hektisyys kasvavat, Janni helpottaa omaa jaksamista kompressiotuotteilla. Koska kompressiotuotteet tehostavat verenkiertoa ja sitä kautta vaikuttavat myös maitohapon syntyyn ja tehokkaampaan laktaatin poistumiseen, suorituskyky tehostuu. -Saan enemmän tehoja irti treeneistä, kun käytän kompressiotuotteita kuten sukkia tai trikoita, Janni Hussi kertoo.

Valmistautuessaan kuvauksiin Janni turvautuu myös kompressiosukkiin: – nukun edeltävän yön kompressiosukat jalassa, jolloin kropan nesteet saa tehokkaammin liikkeelle, Hussi vinkkaa.

Kompressiotuotteet auttavat myös tehokkaammassa palautumisessa, ja Hussi käyttääkin kompressiosukkia aktiivisesti kehonhuollossa: – jos lihakseni ovat todella kipeät treenistä, vedän sukat jalkaan ja venyttelen, jolloin palautuminen nopeutuu. Saatan myös nukkua kompressiosukat jalassa, jolloin jalat tuntuvat huomattavasti kevyemmiltä seuraavana aamuna.

– Myös lentokoneessa kompressiosukat ovat ehdottomat, varsinkin kun tulee lennettyä pitkiä, yli atlantin meneviä lentoja. Muuten jalat turpoavat niin pahasti, ettei säärtä pystyisi edes erottamaan, Hussi nauraa.

Hussi on todennut myös kompressiohihat käteviksi yläkropan treenitehojen lisäämisessä sekä palautumisessa, ja nesteiden kertymisen ehkäisemisessä.

Teksti: Nana Heikkilä
Kuvat: Petri Mast

print

Previous post
Janni Hussi - balanssi elämään ja treenaamiseen löytynyt
Next post
10 vinkkiä parempaan motivaatioon

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*

Back
SHARE

Janni Hussi – Luottotuote treeneihin ja palautumiseen