Henriikka Klemetin olkapäätreeni

Henriikka Klemetin olkapäätreeni

Henriikka Klemetin olkapäätreeni

Henriikka harjoittelee WFC:llä usein samaan aikaan kuin hänen kihlattunsa, FitFarmin personal trainer Tero Kivinen. Tero on ollut FitFarmin toiminnassa mukana alusta saakka, Jutta Gustafsbergin ja Jari Mentulan aloitettua sen toiminnan Tero ja Satu Kalmi olivat ensimmäisinä töissä asiakkaita ohjaamassa.

Henriikalla ja Terolla on kummallakin oma harjoitusohjelma, mutta toista kannustetaan aina tarpeen tullen ja ollaan apuna, kun tilanne niin vaatii. Nyt, kun Henriikka aloittaa pikku hiljaa lihasmassan lisäämiseen ja lopulta body fitness –kilpailuihin tähtäävän harjoittelun, treeniä yhdessä Teron kanssa ja Teron valvonnassa tulee varmasti enemmän.

Henriikka treenasi FitBODYn lukijoille malliksi olkapäitä, hänen harjoittelunsa bikini fitnessiinkin on ollut ihan tasaista koko kehon kehittämistä.

– Henriikka on treenannut erittäin kovaa ja kokonaisvaltaisesti koko ajan, Tero kertoo Henriikan treenin lomassa.

Henriikan suorittaminen on intensiivistä ja tehokkaan näköistä, ja mieleen tuleekin, että siirtyminen body fitnessiin sopii hänelle varmasti hyvin.

– Kilpaileminen bikini fitnessissä on ollut aivan upeaa, mutta odotan silti suurella innolla tulevia haasteita, Henriikka sanoo tulevista ponnisteluista.

Henriikka teki olkapäille seuraavan ohjelman:

  1. Vipunostot sivuille käsipainoilla
  2. Pystypunnerrus rack-telineessä tangolla
  3. Yhden käden vipunostot sivulle taljassa
  4. Arnold press käsipainoilla
  5. Vipunostot takaolkapäille maaten
  6. Pystysoutu tangolla

Sarjoja per liike tehdään 2-3, toistot vaihtelevat välillä 6-12. Henriikka tehostaa harjoituksiaan aika ajoin erikoistekniikoilla, kuten pudotussarjoilla ja pakkotoistoilla. Erikoistekniikkoja ei pidä viljellä liikaa, mutta ne sopivat hyvin tehtäviksi esimerkiksi lepoviikkoa edeltävällä harjoitusviikolla. Harjoitukset kiertävät siten, että Henriikalla on aina viisi viikkoa treeniä ja sen jälkeen lepoviikko, jolloin ei salitreenejä tehdä lainkaan.


Teksti: Jouni Virtamo

Kuvat: Petri Mast

print

Previous post
Krista Seuna - Olkapäät ja ojentajat
Next post
Henriikka Klemetti – body fitness odottaa

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*

Back
SHARE

Henriikka Klemetin olkapäätreeni