ELIXIA OFF-PISTE – räjähtävyyttä lisäävä jalkatreeni

ELIXIA OFF-PISTE – räjähtävyyttä lisäävä jalkatreeni

OFF-PISTE -tunti – Talven mielenkiintoisin ryhmäliikuntatunti

Lähdimme testiryhmän kanssa kokeilemaan Elixian tuntivalikoimaan lokakuussa tullutta Off-piste -tuntia. Tuntikuvauksessa luvataan tehokas treeni puolessa tunnissa rinnelajeja silmällä pitäen. Lähdimme testaamaan tuntia avoimin mielin ja erittäin kiinnostuneina – kukapa ei rakastaisi minkä tahansa uuden lajin kokeilua!

Tunnin aluksi ohjaaja kävi läpi yksityiskohtaisesti tarvittavat välineet, sekä tunnin kulun. Ryhmäliikuntatuntien parhaita puolia on ehdottomasti se, ettei tarvitse itse miettiä yhtään, että mitähän sitä tekisi. Tekee niinkuin sanotaan ja tekee sen niin hyvin kuin mahdollista!

Sopivasti haastetta – ja voit itse säädellä!

Tunti tarjosi mukavasti haastetta niin vähemmän liikkuneelle, kuin aktiivisesti urheilua harrastavallekin! Jokainen tunnilla olija pystyy vaikuttamaan liikepatterien haastavuuteen omalta osaltaan, ja näin ollen tunti sopii monenlaiselta kuntotasolta tulevalle!

Off-Piste on puolen tunnin mittainen huikea jalkatreeni, joka haastaa sekä voimaa että kestävyyttä tehokkaassa intervallimuodossa. Jalkojen lisäksi treeniä saavat myös pakarat ja keskivartalon lihakset. Off-Piste -tunnilla treenaaja voi valita harjoittelun vaativuustason hiihtoladuilta ja laskettelurinteistä tuttujen värikoodien mukaan – vihreä vaihtoehto sopii aloittelijoille, sininen on asteen verran haastavampi ja musta vaikeusasteeltaan haastavin. Motivoiva ja räjähtävää voimaa kehittävä Off-Piste -treeni tarjoaakin haastetta vallan mainiosti ihan jokaiselle treenaajalle, lähtötasosta riippumatta.

 

Off-Piste -tunnit löytyvät Helsingissä ELIXIA Megahertsissä, ELIXIA Itäkeskuksessa, ELIXIA Salmisaaressa, ELIXIA Pitäjänmäessä ja ELIXIA Elielissä, Espoossa ELIXIA Espoonlahdessa ja ELIXIA Sellossa, Vantaalla ELIXIA Flamingossa, Jyväskylässä ELIXIA Seppälässä, Turussa ELIXIA Triviumissa ja ELIXIA Länsikeskuksessa sekä Tampereella ELIXIA Onkiniemessä. Off-Piste -tunnit ovat 30 minuutin kestoisia.

Toimitus suosittelee tuntia mitä lämpimimmin!

 

Tsekkaa Elixian esittelyvideo tunnista:

 

 

 

Teksti, Jemmi Laaninen / Elixia

Kuvat Petri Mast

print

Previous post
Creative Outlier Sports - kuulokkeet, jotka ylittävät odotuksesi
Next post
Treenikuvaamisen ABC - kuntosalilla kuvaaminen

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*

Back
SHARE

ELIXIA OFF-PISTE – räjähtävyyttä lisäävä jalkatreeni