Creative Outlier Sports – kuulokkeet, jotka ylittävät odotuksesi

Creative Outlier Sports – kuulokkeet, jotka ylittävät odotuksesi

Bluetooth – kuulokkeet, jotka näyttävät hyvältä ja kuulostavat paremmalta

Kuulokkeet, joita pystyt pitämään lentokoneessa koko pitkän, mannerten välisen lennon, ja ne ovat silti mukavat? Kuulokkeet, jotka pysyvät päässä crossfitin temmossa, salilla, juoksussa ja mitä ihmeellisimmissä asennoissa venytellessä? Kuulokkeet, joiden akku kestää koko työpäivän ja sen jälkeen vielä parit treenit? Kuulostaa vähän liian hyvältä ollakseen edes totta, mutta totta se on. Creativen Outlier Sports -kuulokkeet ovat kaikkea tätä, ja enemmän.

Näitä kuulokkeita on testattu erikoisissa olosuhteissa treenatessa, oikeasti lennetty Itä-Afrikkaan asti musiikkia kuunnellen koko lennon ajan ja suljettu pois avokonttorin mekkalaa tehokkaasti tasapainoisella, hyvällä äänenlaadulla.

Ja mikä parasta? Näihin kuulokkeisiin ei ole tarvinnut kertaakaan pettyä.

Outlier Sports -kuulokkeiden ominaisuudet

Outlier Sports -kuulokkeet ovat langattomat in-ear -kuulokkeet, jotka pysyvät silikonisten “siipien” kanssa paikallaan juuri kuin pitääkin. Pakkauksessa tulee mukana erikokoisia, silikonisia korvapaloja ja siipiä, joilla voi säätää kuulokkeet itselleen sopivaksi. Kuulokkeet on varustettu Creativen kehittämällä AuraSeal, -teknologialla jonka ansiosta ne mukautuvat korvakäytävään torjuen kosteutta ja hikeä.

Johto on pinnoitettua, pirteän väristä muovia. Se kestää menossa hyvin, palautuu muotoonsa eikä ainakaan armottomassa testikäytössä mennyt solmuun. Bluetooth yhdistää nopeasti ja vaivattomasti puhelimen tai muun laitteen kanssa, mutta kantomatka kuulokkeiden ja laitteen välillä ei ole erityisen pitkä. Testikäytössä kantomatka oli noin kolmesta neljään metriä.

Kuulokkeet ovat todella kevyet – ne painavat vain 15 grammaa. Tämän lisäksi ne toimivat myös puheluiden kanssa, sillä johdosta löytyvässä kaukosäätimessä on myös mikrofoni. Kaukosäätimestä voit säätää myös esimerkiksi äänenvoimakkuutta tai vaihtaa kappaletta.

Tämän kaiken lisäksi kuulokkeiden akunkesto on verraton – jopa 11 tuntia. Kuulokkeet on helppo ladata micro-USB-johdolla, joka tulee myös kuulokkeiden mukana. Pakettiin sisältyy myös keinonahkainen kotelo, johon mahtuu niin kuulokkeet kuin latausjohtokin.

Kuulokkeet tulevat tällä hetkellä kolmessa eri värissä; oranssina, neonvihreänä sekä yönsinisenä.

Kuulokkeiden suositushinta on 79,90€, joka tarkoittaa sitä, että nämä ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset.

print

Previous post
4 syytä syödä aamupalaa - 2 herkullista reseptiä!
Next post
ELIXIA OFF-PISTE - räjähtävyyttä lisäävä jalkatreeni

No Comment

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*

Back
SHARE

Creative Outlier Sports – kuulokkeet, jotka ylittävät odotuksesi